Mensen komen bij ons met problemen op gebied van:

Daaraan ligt vaak je ademhalingspatroon ten grondslag zonder dat je jezelf daarvan bewust bent. Door onze ademhaling te controleren proberen we emoties te vermijden en te onderdrukken. Op deze manier zijn we in staat om vervelende zaken “onder de deksel te houden” en dat kost overbodige energie. Deze verdrongen emoties verdwijnen natuurlijk niet zomaar, ze liggen opgeslagen in ons onderbewuste. Om toch aandacht te vragen voor deze emoties geeft het lichaam signalen af door pijn, vermoeidheid, slapeloosheid en psychische klachten.

Praktisch gezien leren we je als ademcoach (weer) open en volledig te ademen en helpen we je om je ademhalingspatroon te ontdekken en aan te passen. Je gaat ervaren wat het is om effectief en gemakkelijker te ademen. Je krijgt meer energie en wordt aanzienlijk weerbaarder. Dit doen we volgens de methode van Breathfulness.

Met een volledige ademhaling verdwijnen je spanningen en blokkades.

Met Breathfulness leer je je dieper te ontspannen, het verandert je gedachten en gevoelens naar het niveau van rust, vrede en liefde. Er ontstaat harmonie tussen denken en voelen, tussen hoofd en hart. Je zult in staat zijn om meer in het Nu te kunnen leven en komt dichter bij wie je werkelijk bent/wilt zijn. Je ontvangt inzichten voor je verdere leven.
.............................................................................
Wat kan Breathfulness concreet voor je opleveren?
Fysiek: meer vitaliteit en energie, een betere concentratie, meer(nacht) rust, ontspanning, een betere doorbloeding, stofwisseling en lichaamshouding.
Mentaal: vrij van oude overtuigingen, gedachtevorming en verwarring. Bereiken van diepere niveaus van vrede, creativiteit en helderheid.
Spiritueel: toegang tot het diepere onderbewustzijn.


'Adem vrij en voluit
en je leeft vrij en voluit'

terug naar homepage