Ik ben Geert Toemen en vanaf 1991 werkzaam
als gymleraar en doe dat nog altijd met veel
aandacht en plezier. Hoe ben ik tot coach in
Breathfulness gekomen? Op mijn 45e
bemerkte ik rusteloosheid bij mezelf en dat
uitte zich in slaapproblemen. Ik ben toen in contact
gekomen met een ademcoach die me de eerste ademsessie heeft gegeven. Ik was direct verbaasd over het effect van deze sessie. Verbouwereerd naar huis gegaan, maar wel met het gevoel van….Wauw!
Helemaal één zijn met het ademen, zonder de rusteloosheid van het in je “gedachten gevangen te zijn”, dat heeft me enorm aangesproken. Niet door er veel over te praten, maar door het te voelen kwam ik steeds dichter bij mijn eigen authenticiteit.
Dit heeft me veel verder gebracht dan het oplossen van mijn slaapprobleem, ik heb mezelf leren kennen. Het heeft me zo enthousiast gemaakt dat iets natuurlijks als ademen zoveel teweeg kan brengen. Ik vind het mooi om dicht bij de natuur te blijven en van daaruit mensen verder te kunnen helpen… en ik gun het iedereen om problemen die je dwars zitten op zo’n natuurlijke, eenvoudige wijze op te lossen.

“Adem diep en zacht
door elke cel van het lichaam.
Lach vrolijk en verlos het hoofd
van alle zorgen en angsten;
en adem ten slotte de zegeningen van
liefde, hoop en onsterfelijkheid in
die stromen in de lucht,
en je zult de betekenis
van de menselijke adem begrijpen”

Pundit Acharya

Ispirata staat in het Italiaans voor ‘geïnspireerd zijn / bezield zijn’. De medische betekenis van Ispirata is inademen. Via de inademing de zegeningen van liefde en vreugde in je leven ervaren. Dat is waar ik je in de ademcoaching in wil begeleiden.

profiel Norma van Eijk

terug naar homepage